Aparat de aerosoli, pentru copii, Portabil, 2 masti incluse, Cu baterie incorporata, Autonomie de pana la 60 min., Cablu USB, >30 dB, Lionelo, Alb

245,00 RON (TVA inclus) 290,00 RON
Comenzile se livrează rapid, în 2 zile lucrătoare (cu excepția perioadelor aglomerate și a produselor cu precomandă)
Cod produs - SKU LOC-NEBI_AIR_MASK

Descriere

  • Nebi Air Mask este un nebulizator profesional, ușor și compact – convenabil acasă și în călătorii. Tehnologia membranei poate trata eficient infecțiile tractului respirator superior, în timp ce structura inovatoare cu elastice vă permite să utilizați nebulizatorul fără mâini. Acest lucru oferă copilului o asistență considerabilă, deoarece poate citi o carte, desena sau face un puzzle în timpul tratamentului.

Dispozitiv medical la îndemână

  • Nebi Air Mask este un echipament medical certificat utilizat pentru nebulizări la domiciliu cu medicamente sau soluții saline. Nebulizatorul sparge particule de dimensiunea de 3-4 microni cu o viteză de 0,25-0,45 ml/ minut, ceea ce se aplică nu numai frigului, ci și alergiilor și bolilor cronice ale tractului respirator.

Nebulizare wireless de până la 60 de minute

  • Dispozitivul are o baterie de stocare incorporata, incarcata printr-un cablu USB, care poate fi conectata la incarcator, PC sau baterie externa. În cazul unei baterii descărcate, 35 de minute de încărcare sunt suficiente pentru a vă asigura că Nebi Air Mask este din nou gata de utilizare. Când este plină, bateria garantează o funcționare continuă de 60 de minute, ceea ce se traduce în aproximativ 6 cicluri de nebulizare unice.

Kompleksowy zestaw z akcesoriami

Set util pentru copil și părinte

  • Setul include 2 măști – pentru un copil și un adult, precum și un muștiuc pentru funcționalitate sporită. Recipientul de medicament cu o capacitate de 6 ml asigură inhalarea continuă, fără a fi necesară reumplerea medicamentului. Datorită unei carcase la îndemână, puteți lua dispozitivul în călătorie, în timp ce o cutie practică facilitează depozitarea și previne murdăria. Este recomandabil să înlocuiți membrana după 30 de zile de utilizare.
  • CARACTERISTICI: 
  • Alimentare electrică : DC4.8V, USB 5.0V;
  • Nivel de zgomot: >30 dB;
  • Certificate: TUV, SGS;
  • Pachetul contine: nebulizator, 2 masti, saculet de transport, cablu USB, pahar suplimentar pt medicamente.

Detalii

SKU
LOC-NEBI_AIR_MASK
Brand
Taguri