Biberon cu Tetina de Silicon pentru copii, Neno, 300 ml

57,00 RON (TVA inclus)
Comenzile se livrează rapid, în 2 zile lucrătoare (cu excepția perioadelor aglomerate și a produselor cu precomandă)
Cod produs - SKU NENOBOTTLE300 stoc

Descriere

Biberonul cu tetina din silicon de la Neno este ideal pentru micutii care sunt in crestere. Cu ajutorul lui, ei vor deveni mai independenti si totodata vor invata sa prinda obiectele mai usor. Biberonul poate fi folosit de micutii cu varsta peste 6 luni.

SIGUR

Biberonul este fabricat din materiale fara bisfenol sau alte substante daunatoare. Asadar, este un produs sigur pentru micutul tau. Biberonul nu contine BPA.

INTELIGENT

Biberonul este prevazut cu un tub la capatul caruia exista o portiune care favorizeaza gravitatia. Astfel incat, indiferent de unghiul in care micutul tine biberonul, tubul este mereu scufundat in lichid, pentru ca micutul sa bea linistit. Biberonul este prevazut cu manere care il ajuta pe micut sa bea singur. Manerele pot fi si scoase pentru manevrabilitate usoara atunci cand parintele hraneste bebelusul.


MANER USOR DE PRINS

Biberonul are un maner usor de prins. Datorita formei ergonomice, sticla e usor de tinut in mana de micut. Cele doua manere il vor ajuta pe micut sa capete independenta atunci cand bea. Manerele pot fi si scoase, pentru ca parintii sa spele mai usor sticla.

Detalii

SKU
NENOBOTTLE300 stoc
Categorii
Brand
Taguri