Pompa de umflat manuala, bidirectionala, Bestway, 30 cm, 3 capuri interschimbabile, pentru piscine, saltele, jucarii, Neagra

24,00 RON (TVA inclus)
Comenzile se livrează rapid, în 2 zile lucrătoare (cu excepția perioadelor aglomerate și a produselor cu precomandă)
Cod produs - SKU BE62002

Descriere

Distractia, odihna si recreerea folosind diferite tipuri de echipamente și accesorii gonflabile este o modalitate din ce în ce mai populara de a petrece timpul liber. Piscinele portabile de inalta calitate, mini-locuri de joaca, mingi de plaja, inele de inot, saltele, caiace, gonflabile etc. necesita insa mult aer.

De multe ori sunt echipate si cu supape de bypass speciale care usureaza umflarea si dezumflarea lor. Totodata, dimensiunea echipamentului gonflabil presupune utilizarea unui accesoriu suplimentar sub forma unei pompe cu capete potrivite.


Pompa de umflat Bestway


Aceasta pompa va umfla rapid tot ce este gonflabil, de exemplu jucarii pentru copii sau o saltea, atunci cand sosesc oaspeti neanuntati. Dispozitivul are, de asemenea, un cablu lung si flexibil, care faciliteaza accesul in colturile greu accesibile. Un alt avantaj al pompei Bestway este capacitatea de a pompa aer in ambele direcții - atat in sus, cat si în jos. Datorita acestui confort, timpul de pompare si asteptare pentru ca articolele gonflabile sa fie gata de utilizare se scurteaza semnificativ.


APLICAREA POMPEI:


✅ piscine;

✅ saltele;

✅ pontoane;

✅ mingi;

✅ jucarii gonflabile.


PRINCIPALE AVANTAJE:


✅ Functie de pompare bidirectionala;

✅ 3 capuri interschimbabile;

✅ furtun lung, flexibil;

✅ constructie durabila;

✅ pentru toate produsele gonflabile.


Parametri tehnici:


  • Lungime 30 cm;
  • Capacitate 700 cmc;
  • Greutate 0,40 kg;
  • Numarul de capuri 3;
  • Conexiune prin furtun lung, flexibil, 88 cm .

Detalii

SKU
BE62002
Brand
Material
Plastic
Tip
Manuala