Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.
Conform legislatiei in vigoare valabila pentru persoane fizice Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 care poate fi accesata aici  poti sa returnezi produsele achizitionate de pe www.visulparintilor.ro, in termen de de 14 zile calendaristice de la achizitionarea produsului.

In cazul in care intentionezi sa returnezi un produs e bine sa stii urmatoarele aspecte:

  1. Intentia de a returna produsul  trebuie sa fie anuntata in scris trimitand un mail la adresa contact office@visulparintilor.ro (va rugam sa precizati numele pe care a fost plasata comanda, produsul care doriti sa il returnati si daca doriti un alt produs la schimb). In cel mai scurt timp veti primi un raspuns pe mail cu intreaga procedura de retur.
  2. Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid
  3. Vom fi nevoiti sa refuzam returul in umatoarele situatii: cutie rupta, produs deteriorat, piese lispa zgarieturi, lipsa folii de protectie, daca piesele  din interiorul cutiei nu sunt ambalate necorespunzator. Coletele care din cauza ambalarii necorespunzatoare au suferit deteriorari pe parcursul transportului vor fi returnate clientului. Va rugam sa ambalati cu grija coletele pentru a asigura protejarea produselor pe parcursul transportului. Puteti beneficia de asistenta privind ambalarea produsului la unul dintre numerele de contact afisate pe www.visulparintilor.ro.
  4. Returul se va face la adresa: STROLEX SGB, str Carpatilor, nr 67, Sangeorz-Bai, Jud. Bistrita-Nasaud, tel 0771085540. In momentul in care primim informarea ca doriti returnarea produsului, vom trimite un curier GLS la adresa dumneavoastra care va avea o eticheta cu awb-ul de ridicare a coletului. Va rugam sa solicitati acestuia dovada preluarii coletului!
  5. Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 10 zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar. Pentru asta avem nevoie sa ne comunicati in scris codul Iban si titularul contului.

Atentie: Produsele executate la comanda speciala nu pot face obiectul unui retur. 

Din motive de igiena, lenjeria intima nu se returneaza.

OUG nr.34/2014 art 16 lit. e stipuleaza: "produsele care au fost desigilate de consumator nu pot fi returnate".

"Daca va ganditi sa returnati produsul nu-l utilizati! Dreptul la retur este pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o in magazin, nu pentru a folosi gratuit un produs timp de 14 zile."